Buasir Luaran

Hi mommies, Siapa kat sini berpengalaman pernah kene buasir luaran masa kehamilan 3rd tridmester disebabkan sembelit.. kalau ada yang pernah kena apa mommy buat ya? ada effect pada baby tak? and buasir ni akan hilang sendiri atau kene refer doktor ya? Kalau refer doktor apa mereka akan buat ya? #babyfirst #28week mohon pencerahan ya thankyou mommy..

1 Balas

kalau buasir, ada kemungkinan terkeluar ms nk bersalin nnt. kena refer doc. sy takde pengalaman tp kakak ipar sy ada pengalaman, kena sapu ubat utk kecutkan.baby okay.

5y ago

Oh yeke sis? Mean time beranak kemungkinan akan tekeluar lagi ya sis.. Allahuu