Nak tukar S26 sma ke lactogen

Hi mommies , siapa ada pengalaman tukar susu s26 sma ke lactogen . Baby mommies okay tak , berat apa semua cantik tak? . Tq sudi jawab . #ingintahu

2 Balas

Saya pun sebelum ni guna susu s26 dan baru tukar ke lactogen.. tukar sbb sebelum tgk die mcm sembelit susah nak meneran.. baru satu hari tukar ke lactogen so far mcm ok. Baru berak tadi poo die mcm ok la tak keras, tapi masih pantau lagi untuk beberapa hari