Tanda kepala baby masuk pinggul

Hi mommies share la apa tanda2 kepala baby dah masuk pinggul ya . Skrng dah 36W 1D . Last checkup doc kata kedudukan kepala baby dah kat bawah n biasanya 36W start msuk pinggul .. Kalau mommies ada tips2 baby cepat msuk laluan boleh share ya . Tq #seriusnanya #firstmom #bantusharing #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Salah satu tanda, rasa nak terkencing je

1y ago

yg kncing tu mcm tak pndai habis ke ? skrng dah mula rsa , fkir dah hbis kncing skalinya ada kluar skit2 lagi 🤣