HOW DID YOU MEET YOUR HUSBAND?

Hello mommies, share ko lang. I met my husband at a dating app Feb 2019 I got pregnant March 2019 Now I'm 6months pregnant 23yrs old. Never regretted my decision, and so thankful to have a loving and thoughtful husband. ??? How did you meet your husband and what age? ?

49 Replies

Wahhhh same experience here!! I met him July 2018 sa dating app din, I got pregnant September 2018, then nanganak ako sa baby boy ko June 2019! My past relationship nagtagal ng 2 years pero never niyang inisip na magkababy kami kasi dpa handa.... sobrang sobra swerte ko sa asawa ko sobrang Malaaga sakin lalo na Kay baby! ❤️❤️ by next year Plano na din magpakasal I am 19 years old and he is 23 nmn