Sabar ajelah...

Hi mommies semua....kandungan saya dh 10 minggu 3 hari anak ke-2, dh report kat KKIA ms kandungan 8 minggu tapi mereka tak nak kasi buku pink dan mereka minta datang lagi 6/8/19 jumpa doktor terus...habis kena bebel ngan misi sbb anak sulung baru nak masuk 6 bulan...saya memang tak ambik apa2 perancangan sebb saya takut susu badan kering, brsma suami bru sekali dan saya tak sangka melekat pula. Mula2 sy rs tertekan ngan kata2 misi, saya jadi benci ngan kandungan saya, tengok muka anak pertama nitis air mata tapi tidak tahu samada sbb kesian or happy, bercampur baur fikiran. Atas sokongan suami dan keluarga, sy jd sedar yg sy perlu redha, bersyukur dan ikhlas terima rezeki ini TAPI bila saya ingat balik tarikh temujanji minggu depan, saya jadi x keruan nnti mesti kena bom ngan misi...pernah tak ibu2 mengalami pengalaman seperti saya?

1 Balas

Perancang pil x ganggu susu sis. Nurse akan consult perancang yg sesuai. Jaga kandungan baik2 sis.