Anak cirit birit dan demam

Hi mommies semua..anak saya umur dia 1thn 1bln..lgi brpa hri nk msuk dua bulan..dia strt cirit birit sabtu..sekarang dah hari rabu..masih cirit birit lagi..plus demam on off..ahad da bawa pergi hspital..masuk drip..tpi doktor kata kputusan darah okay..cuma darah putih lebih sikit sbb jgkitan kuman di perut.. Ada apa2 tak yg boleh sya buat lagi untuk bantu kurangkan atau hentikan cirit birit anak..susu pon dah kurang..makan apatah lagi..

1 Balas

Anak pun active tak?kalau active means dia ok,mybe cirit birit sebab nak beralih bulan or nk tumbuh gigi

6mo ago

Puan ada check tak lubang punggung dia takut melecet ,sebab cirit birit ni selalunya akan melecet kat bahagian keluar najis