period tetiba non stop.

hi mommies semua, selamat berpuasa pada yang berpuasa. I nak tanya la kan, lepas bersalin haritu habis ja darah nifas, i period. lepastu dah tak period.. tiba tiba few days before berpuasa i kencing bila cuci macam ada darah(tak banyak and tak melekat dekat pad pun). so ada tak yang pengalaman macam i? boleh jadi ka period non stop sebab i cucuk perancang depo. terima kasih mummies #ingintahu #firs1stimemom

1 Balas

Perancang depo, kalau darah non stop means perancang tu tak sesuai dengan badan kita… Saya pengalaman ambik depo 2tahun… memang period non stop asyik makan ubat stop bleeding… after that doctor suggest pakai alat iucd… iucd so far tak kacau hormon… period saya regular every month… dah 2tahun saya pkai iucd…

1mo ago

Depo, implant, pills mostly akan kacau hormones sikit sebab ada ubat dalam tuu… mungkin sesuai dengan dia tapi tak dengan kita… atas badan… untuk lebih faham better jumpa doctor yang sis ambik depo mintak consult doctor…