Susah tidur malam

Hello mommies semua, saya nak tanya. Normal ke dah 36 weeks ni susah tidur malam? Suami saya tiap malam bising sbb saya tidur lewat. Tapi saya masuk bilik awal pun saya termenung tengok dinding. Mmg tak boleh lelap langsung walaupun kkdg tu rasa penat atau lesu. Mohon mommies semua share pengalaman. #firstmomhere #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

7 Balas

Sama sis.. Sy pun xblh tdo mlm.. Mmg biasa mcm tu nk2 kita dhxlma nk bersalin.. Smoga Allah pmudh sgla urusn kita nk bersalin nnti.. Aamiin..

2y ago

insyaallah aamiin. semoga dipermudahkan segala urusan bersalin sis!!

start susah tido malam sejak dari trimester kedua lagi. cuma bila dah nk bersalin nh lagi payah sebab susah nk bernafas dah

Samalaa walaupn dh cuba tdo tp tetap xboleh. Kdg smpai pg. Bila siang barula ngtok tahap gaban. Hahahaha. asyk nk ketoilet pon ya

2y ago

betul tu sis. saya ni bangun pergi kencing je dah berkali, kdg tu baru nak lena tiba tiba nak kencing. sabar jelah 😭

Mommy Try dengar podcast yang bosan bosan heheh. Make sure bilik gelap and suhu yang selesa. Lepastu cuba la pasang podcast

2y ago

thank you sis! nanti saya cuba hehehe

normal https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

Ye sama macam sy juga 36w ni asyik nak buang air kecil sj

sy plk siang mlm nk tido.

2y ago

ya Allah beruntungnya. saya susah betul nak tidur 🤣