Sakit di bawah perut belah kiri

Hello mommies semua nak tanya, saya dah 15 minggu tadi ade pegi jalan kejap dari office ke bank terasa macam berat and agak nyeri2 sikit dibawah perut kiri. Alhamdulillah sepanjang pregnant ni tak spotting cuma agak risau je ade tak mommies yanh rasa sama macam saya? #fistmom

2 Balas

Rasanya tu angin sis sya pun ada masa mcm tu kiri kanan tapi bila sendawa hilang juga jngn risau semoga baby kita sihat2 walafiat 🫰🏼

1y ago

Hhaha terima kasih sis lega kite dengar 🫶🏼