Lapar jer bila time pantang

Hi mommies semua. Nak tanya . Normal ke kalau asyik rasa lapar je .. Rasa nak ngunyah jer time pantang. Padahal dah makan.. Hehe ke nafsu makan jer yang lebih or sebab kita menyusu ??? #pleasehelp #ingintahu #dalampantang

1 Balas

Hi mommy. Hehehe sebab mommy menyusu anak memang cepat lapar. Tapi sebaiknya makan buah/ roti/biskut dan kurma. Kalau ikut pengalaman saya terlalu ikutkan sangat rasa nak mengunyah padahal dah makan makanan berat maka nya berat badan memang senang naik 😅

2y ago

hahah tulah susag nak control mulut asyik nak makan je..hehe