Vitamin c dan ESP

Hi mommies semua... Dah grab ESP dan Vitamin c ke belum? Kalau belum meh grab cepat cepat... ESP dan Vitamin C ni adalah stock bestseller dari shaklee... Rugi sapa yang tak grab... ESP pulak ada promosi bulan ni.... Jangan lepaskan peluang yang ada🥰 Tak perlu susah susah... Klik je link di bawah😍 www.wasap.my/60197857093/NakOrderShaklee #LunaGroup #Najwashaklee #Najwaconcern #shakleebyNajwa #cantikshaklee #shakleeesp #esp #shakleemurah #tipscantik #parutjerawat #kulitkusam #jerawat #kulitcantik #pengedarshakleetaiping #pengedarshakleekamunting #pengedarshakleebatukurau #shakleevitaminc #vitamincshaklee #bantusharing

Vitamin c dan ESP
1 Balas

sy nak tnye..kalau shaklee org yg ada endometriosis atau cyst..fibroid blh ambil esp(protein) ke ek??sbb dlu sy pnh nk try bli amway product minuman protein bila minum kita akn rs kenyang lmbt rs lapa .katanya xsesuai utk yg ada cyst..nnti akn sbbkn cyst@ fibroid mmbsr...nk2 org yg alami mslh cyst or fibroid xblh ambil mknn yg ada byk protein...sbb nk bli n try shaklee..jd sblm try..nk tnye dlu pd puan blh ke atau tidak bg yg ada pnykit cyst+ fibroid

3y ago

Maaf ye sis... dh lama tk bukak apps ni...klau untk cyst atau fibriod boleh amek vivix... mmg elok ada cust dia ada fibriod nk kena operate dh... dia amek vivix fibriod dia mengecut... dah tak perlu operate😀