pelurus rambut brand rene

hi mommies semua , ada yg pernah pakai tak brand rene ni .. pelurus rmbut .. selamat tak digunakan time preggy ? sy baru msuk 31w .. sekadar bertanya jgn kecam ye ☺️

pelurus rambut brand rene
3 Balas

time pregnant ni cuba la elak bahan2 kimia yg tak perlu. utamakan kesihatan/keselamatan baby.

5mo ago

baik sis 😊

Apa2 yg chemical kalau boleh elakkan dulu 1st trimester / early 2nd trimester sis

5mo ago

bnyk tnya saloon sini boleh buat tp sy yg ragu2 nk buat 😅 takut ada side effect kt baby

Tgok bhn2 die, klau x de bhn yg bhye blh je.. jnma ni sya x pernh tgok

5mo ago

kalau berina tu sis pernah dgr tak