Our Second Trimester

Mommies semua ada yang dah masuk trimester ke2 ke? Jom share Edd kalian, saya insyaAllah 14/7..sama birthday dengan saya❤️😊 #ingintahu #bantusharing

Our Second Trimester
63 Balas

lebih kurang due kita..13/7. anak ketiga. harap2 yg ni awal sikit keluar Dan dipermudahkan. sebab anak pertama Dan kedua lahir lebih masa. 40minggu 2hari Dan 40minggu 5hari 😅.. persiapan barangan utk bersalin 90% ☺️

sy 11/7 😍😍 tp ikut kn mmg 14/7 entahla pening mak labu 🤣🤣🤣🤣 tp ikut misi jer dia kata 11 maka 11 lerw tuh tp dokter kta 14 🤣🤣 hahaha xkesahla jnji bby sihat 😍

InsyaAllah, EDD 2/7/23. Tapi anak kedua bersalin 36w, yang ke3 37w, yg first 40w. Kalu bersalin ikut EDD, geng birthday month ngan daddynya la 🥰

05/07/2023. Tak sedar dah nak masuk 5bulan kandungan. Kadang2 rasa sayu sebab nanti baby dah keluar takde rasa tendang2 dah dalam perut hehehe

4 /7.. x sedar dah 5 bulan 😂.. cepat je mse brllu.. smga dprmudahkn urusan semua mommy² sekalian..

1y ago

Sama Le edd kita

21/7/23 hehe in sya allaj..saya doakan mummies smua dpermudahkan urusanbslin nnty ye..doakan sya juga hehe

sy due 28/7 🥰 sy doakan kita semua ibu2 dkt sini dipermudahkan bersalin nnti aamiin 🤲🏼

Sis, EDD kita sama 14/7 😍 Semoga urusan kita pun sama-sama dipermudahkan, Aamiin.

Sy awal shari dr sis 13/7 hehe. Smoga dipermudahkan segala urusan nnti❤️

inshaaAllah saya 30/07. Semoga urusan kita semua di permudahkan. Aamiin. ❤️