Selera makan

hi mommies, selalunya mommies yg ada alahan and tak ada selera makan, mommies paksa diri utk makan tu macam mana ya? sehari boleh makan berapa kali and banyak mana mommies mampu makan? ataupun sekadar alas perut shj sebab tak boleh telan banyak. #firstmom #pleasehelp #firstbaby

10 Balas

Sy alami situasi yg sama. Cuma sy skg dah amalkan makan biskut, buah dan jus lemon/ oren tanpa gula.. InshaaAllah membantu..