First Mommy To Be

Hi mommies sekalian, sy ni due 17.3 so far alhamdulillah baby ok and i pun okay. Tiada masalah sepanjang kehamilan cuma sangkut GDM sahaja tapi still continue on diet. Cuma saya nk tnye mengenai persiapan utk menyambut kelahiran bby sulung sy. Setakat ni barang utk keperluan bayi dah sy sediakan kecuali carseat stroller and breast pump & minyak utk sapuan bby sy belum beli lagi. Boleh suggest brand yg ok ? Oh ya puting dan btol susu perlu sy beli dh ke?

2 Balas

ok tq for sharing mommies🥰 tapi utk subsidi carseat masih ade lagi ke? sbb sy ade tengok dh tamat dh tempohnya

4mo ago

tiap tahun ada. tapi kena tengok bulan berapa bukak.