rasa perut cramp tiba2 hilang pada 1st trimester

hi mommies . this is my second pregnancy . sebelum ni saya gugur masa usia kandungan 8w. semasa kandungan 4w memang saya dah alahan teruk. tapi pregnancy yang kedua ni pula saya sedang trimester pertama . selalunya perut saya akan berasa cramp dan breast rasa sakit sikit. tapi tiba2 dah 2 hari saya tak rasa cramp2 tu . 3 hari lepas saya ada pergi scan baby tapi tak nampak apa2 lagi . doc suruh dtng lagi 2 minggu . klu ikut apps usia kandungan saya baru masuk 5w. normal ke tiada rasa apa2 simptom? dan normal ke setiap kali pregnancy kite merasakan simptom yg berbeza? #ireallyneedeveryoneopinion😩

1 Balas

ye tiap2 pregnancy berbeza. 1st pregnancy xde alahan lngsg, 2nd, 3rd alahan biasa, 4th alahan extra.

10mo ago

bg sy normal. tp klu ragu2 kena tgu repeat scan. sbb scan skrg xnmpk apa2. unless ada discharge