Positif minda

Hi mommies. Saya sejak pregnant selalu terfikir benda negatif. Contohnya terfikir tentang keguguran, terfikir tentang kesihatan baby. Kadang tiba tiba je datang sendiri pemikiran tu. Padahal tengah seronok tengok kdrama. Nak tanya macam mana mommies semua positifkan minda? Maksudnya sentiasa positif dan tak overthinking benda benda buruk. Ada tips atau nasihat? #pleasehelp #bantusharing #firstmom

13 Balas

bz kan diri sendiri dan byk beristigfar ..inshaallah semua baik² nnt ..

Dgn mengingati Allah/Tuhan hati akan menjadi tenang.

doa baik2