Spotting sebelum ovulasi

Hi mommies saya nk tnya ada sape2 yg pernah alami seperti saya, saya bru jer habis period dan klu dikira 16hb bru saya ovulasi tapi tiba2 saya spotting semlm dan harineh.. Kenapa yer adakah saya period belum hbs keluar atau sebaliknya? #bantusharing

1 Balas

Yang saya tahu period sis belum keluar hbs tp check jgk upt incase ada kehamilan.. Sbb dulu saya jd mcm sis jgk.. Bila jmpa doc dia cuma ckp masalah hormon kita