baby kuning

hi mommies saya nk tanya, tadi saya pergi kk then anak saya dh 14 hari and kuning still ada 124 doctor ckp patutnya kena bawah 85. Then doctor suggest untuk guna susu formula. saya nk tanya ada tak mommies yg guna susu formula untuk kurangkan kuning? and susu apa? saya fully bf tpi cadang nk campur fm juga. #firstbaby #firstmom #bantusharing

14 Balas

apa apa susu jeh, asalkan sesuai tak cirit atau sembelit . and baby kena kerap membuang ye kencing dan berak .

sy bg susu enfalac baby.. kn pastikan bby kerap kencing n berak..

biras saya kasi mandi air sirap cepat saja turun kuning baby

susu kambing karihome