Assalamualaikum

Hi mommies, saya nk tanya. Saya 35minggu, pagi ni perasan perut tu macam berdegup macam degup jantung kot. Sebelumni takpernah camtu. Lagi satu saya taktau itu baby kicking ke apa, sebab nampak perut bergerak je. Tak sampai 30saat dia degup tu. Ke itu degup jantung baby?

9 Balas

baby sedu.. sedu tu bagus.. maknanya dia tgh belajar bernafas.. x silap apa yg saya baca artikel la 🤭 boleh baca artikel dlm apps ni pasal baby sedu ya

saya pun 35minggu first time rasa mcm sis jugak. igtkan degup jantung baby ke apa. tp dia rasa berdegup kannnn. 😅😆 risau juga mula2

1y ago

Iye awak. Sebab kalau gerakkan dia lain pattern, ni gerak perut tu macam jantung berdegup tu. Hahahah comel je tp dalam masa sama risau sbb tk penah kena

Waalaikumsalam. Kalau degupan jantung tak boleh rasa, nurse kata boleh guna alat je untuk dengar degupan jantung

1y ago

Okay awak terima kasih 🥰

same laa . ingatkan degup jantung . 😅

1y ago

Pelik juga tadi pagi2 kena, sebelum ni takde macam tu 😅

Baby sedu tu awak 🥰

1y ago

Okay awak. Jadi tertanya tanya sebab tkpernah kena. Risau gak td 🤭

itu bby sesedu sis dis tgh nk mmbsr lg

1y ago

Oh okay2 terima kasih.

baby sedu tu sis...

Baby sedu dear

baby sedu kot tu