29 weeks. Pengambilan Susu Untuk Ibu

Hi mommies! Saya nak tanya susu apa yang bagus dan patut saya ambil ya? Ramai cakap anmum terlalu manis and saya pula memang sejenis tak minum susu tapi rasa kesian dekat baby kalau tak minum susu, jadi macam nak cuba 😅 anyone boleh suggest? Thankyou! ☺️☺️ #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

19 Balas

kalau jenis x suka minum susu, beli je susu kotak yg ada flavour vanila ke, 🍓,coklat ke.. yg lebih baik susu kambing..

Sy minum susu anmum, baru² nie scan dalam 5 minggu.. Kalau ikut tarikh LMP dah 6w...lagi 2 minggu sy kena g scan..

frisomum vanilla sedap. sy try anmum terpaksa tambah milo nak bagi sedap 😄

kalo xboleh minum susu, makan vitamin kalsium. sy mkn jenama obical.

susu serbuk pon boleh. nespray ke dutchlady ke

saya minum susu frisomom,rendah gula

saya minum susu segar dlm kotak

sy minum susu kambing higoat

susu tamar milk sedap