Posisi baby

Hi mommies , saya nak tanya , normal ke kalau perut mengeras kat bahagian yang saya bulatkan tu? Saya skrg dh 39w2d , saya keliru mana satu bontot baby , mana satu kepala baby , sebab doktor kata kepala baby dh kat bawah , tapi kenapa kadang bila mengeras , dua tempat tu macam ada benjolan ? Saya risau baby pusing pulak 😅😅 mil pun pelik ,, sebab dekat bahagian pusat tu mcm kosong pula .. ada sesiapa tahu ? Ke memang normal ? #1stmommytobe #pregnancy #bantusharing #theasianparentph

Posisi baby
41 Balas

samelah sy...kdg dye keras belah kiri...😂

Tu uri dia baby kat bawah uri tu.

mcm mne nk tahu kepala baby kt bwh ke atas ye

4y ago

Sis brp week dah ? Selalu doc scan dia akan tunjuk kepala kat mana

Sy pun sama sis mcm tu jugak☺

Sy pun sma jugak jdi cm tu..

sy sllu kena cmtu.. hahaha

tu bontot dgn kaki baby..

4y ago

oo..kaki ngn bontot🤭

normal sis 🌼

Sama jugaaak

Normal sis