FPP Hospital Klang

Hi mommies. Saya nak tanya hospital klang sekarang ada fpp ke? And fpp sekarang suami still boleh teman atau tak?

1 Balas

saya ada tanya FPP Putrajaya masa PKPB haritu. suami tak boleh teman semasa labour, boleh teman wad tapi tidak boleh bermalam. kebanyakkan hospital semasa PKP ni tidak membenarkan suami teman semasa labour, termasuk beberapa hospital swasta. yang saya pasti Andorra bagi suami teman labour semasa PKP ni, mungkin perlu buat swab test before enter LR.