Baby sedu dalam perut

Hi mommies saya nak tanya bahaya ke kalau baby kita sedu dalam perut? saya dah 31 weeks. saya ada baca bahaya kalau baby sedu di hujung hujung trimester. ada tak yang macam saya? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

7 Balas

sama laa dgn baby sy pun.. shari 3 atau 4 kali sedu.. kasihan pula rase dia sedu² tapi tak boleh nak tolong apa².. #30week

12mo ago

rasa berdenyut denyut berulang kali .. paling lama kalau baby saya sedu 10 minit.. jadi duk rasa laa denyut² tu berulang kali slma 10 mnit