Baby sedu dalam perut

Hi mommies saya nak tanya bahaya ke kalau baby kita sedu dalam perut? saya dah 31 weeks. saya ada baca bahaya kalau baby sedu di hujung hujung trimester. ada tak yang macam saya? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

7 Balas

Tak pernah pulak baca bahaya. Doa yg baik2 je xyah fikir sbb in the end kita xboleh halang dia nk sedu kn. InsyaAllah ok je tu. Kdg artikel ni buat tajuk gempak je situ bahaya sini bahaya. Percayalah sisturr