Benang episiotomi tak tanggal selepas 4 bulan

Hi mommies ! Saya nak tanya. Ada x mommies kat sini pernah alami benang episiotomi masih ada even kecik pun walaupun dh 4 bulan lepas bersalin. Macamana mommies semua buat ya? Buat Minor surgery atau biarkan je? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

Hi mommy. Ada orang memang tak tanggal sis. Biarkan saja even dah berapa bulan bersalin. Sebab nurse pernah bagitahu kadang kala benang memang tak tanggal dan ia terikat pada isi so as long takda nanah ke apa² okay la tu

3y ago

Tq so much dah bagi info. Lega rasa😁