Due date 15.3.24

Hi mommies to be! Saya nak tanya, ada tak kat sini yg due date lebih kurang tarikh saya jugak? Apa persiapan mommies dah buat? Btw saya first time pregnant & disahkan GDM masa 2nd time minum air gula. Result beza 0.1 camtu je🤧 jom share pengalaman mommy/or persiapan nak dekat due date ni. #firstmom #ingintahu #babymarch2024

28 Balas

due 18/3 sini🙋🏻‍♀️ dan GDM on diet😁 Alhamdulilah preparation brg baby semua dah lengkap. Tinggal cuci dan packing barang utk hospital dan berpantang rumah mak. Semoga kita semua di permudahkan. Allah takutt heheh tapi tak sabar nak lalui. Moga Allah jaga baik2 baby sampai selamat lahir❤️❤️

4mo ago

sama la due.. kita pon sama tinggal nk cuci n packing barang je... sama jugak baru dpt tahu ada gdm next appoinment baru buat bsp yg 4kali cucuk tu.. kita gatai sehari sblum puasa p minum abc n mlm minum air oren ada gula..