miscarriage, next period?

Hi mommies, saya nak tanya, 3 minggu lepas saya miscarriage pd 4 weeks. Jadi saya nak tahu bila saya akan period ya? Adakah period saya akn datang normal pada August atau period akan datang pada September? Terima kasih#ingintahu #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

masa saya gugur dulu darah gugur keluar 2 minggu then seminggu takde langsung clear lepastu minggu seterusnya tu keluar darah period dah . 6 hari . lepastu next² period regular mcm biasa dah

10mo ago

Tq

mcm sy, period lps gugur dtg on time. sy kira hari sy gugur tu sbg hari pertama period. kalau awk mungkin akhir ogos atau awal September

10mo ago

Tq