Normal ke?

Hi mommies. Saya nak mintak tips, pendapat atau apa jua cadangan. Anak saya baru sebulan dan lately ni bila malam je anak saya meragam. Contoh dia tidur dari pukul 8-10 malam. Then dia berjaga and pukul 1-2 pagi baru tidur. Sepanjang tempoh berjaga tu dia akan menangis je. Mcm mcm posisi tidur saya cuba, bagi susu dan sebagainya. Pampers saya tukar. Saya bedung pun dia still nangis. Utk pengetahuan, anak saya sgt tak suka dibedung. Mesti akan menangis. Jadi, kebanyakan waktu mmg saya tak bedung anak unless cuaca sejuk/hujan. Saya buntu mcmana nak bagi anak tidur bila malam2. Mohon bantuan mommies semua. Terima kasih. #firsttimemom #firstbaby #firstmom #seriustanya

3 Balas

Anak i pun sama tapi mlam dia meregek mcm tido tk lena. Dia taknak tido kt tilam dia nak tido kt tangan dukung mcmtu je😭 dah seminggu deret mcmtu 😭

kembung ke x? susu ckup x?

2y ago

tido ptg pkul bpe? bgun pukul bpe? kekdg dh tido siang lama pon punca xnk tdo mlm.

sme mcm bby sye..