minta pendapat & nasihat

hi mommies , saya nak minta pendapat macam mana ye kita nak ubah perangai husb kita supaya dia berubah & solat sebab sekarang husb asyik stress dari segi kerja & kewangan dia lepastu saya pun suruh lah dia untuk berubah & solat pastu dia cakap saya kena bagi semangat kat & selalu kejut or suruh dia solat bila masuk waktu tapi masalahnya tiap kali saya kejut je mesti dia akan buat muka & marah marah ! so macam mana ye mommies ? saya dah buntu sekarang ni ☹️ tambah tambah saya tengah preg anak kedua sekarang ni 😌#SeriusTanya #bantujawab #Sharing_dong_Bund #bantusharing

2 Balas

puan dh try buka utube ajak tgk sm2? cer try buka ceramah ustaz wadi anuar..mana tw dpt mmbntu .mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin..

2mo ago

ouhh , kalau tengok ceramah dari utube tu belum lagi , cuma saya selalu nasihat suruh berubah je , tapi boleh jugak kan try cara tu , terima kasih 🤲🏻😇