Tak period

Hello mommies saya mau tanya, adakah yang sama macam saya..dari start saya beranak bulan 4 sampai sekarang anak suda 8bulan tapi saya still tidak period.. anak saya fully breastfeeding.. saya ambil pil noriday.. #seriusnanya #ingintahu #firstmom

1 Balas

kekdg sbb fully bf pun blh jd mcmtu..mcm mil sy dlu dia kata setahun juga tak period sbb ank fully bf .. kalau risau puan blh jumpa doc n chck .mg dpmudahkan segalanya aamiin