Alahan hilang

Hi mommies, saya hilang alahan masa 10 weeks pregnant. Lepas je tukar ubat from acid folic to zincofer terus hilang. Normal ke macam ni? Mommies pulak hilang alahan masa berapa weeks? 😄 #SeriusTanya #1stimemom

4 Balas

normal sis. saya pun alahan mcm ada takda ja alahan dari awal trimester sampai 16w ni. doktor kata normal. selagi takda turun darah, takda sakit cramp yg kuat InshaAllah baby baik² saja

3mo ago

InshaAllah baby sihat 😊

saya pun sama. breast pun dh kurang rasa sakit. mual pun dh kurang

masa 14w hilang alahan .