kerap bersama suami

Hi mommies, saya first time mom. saya nak tanya, sekarang saya dah masuk 37 weeks dan belum ada tanda2 lagi. selalu saya baca tips cepatkan process kena kerap bersama suami. maksud ‘kerap bersama suami’ tu kena buang dalam atau luar ya ? thankyou mommies ☺️ #firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Betol .. hritu sy 36w berasama dngn suami.. pagi tu sakit perut mcm nk dtg period kerap2 la jugak.. tpi esok je dah ok x sakit dh.. skrnag dh 37w 2day .. org ckp bersama suami tu untuk mudahkan bukaan kt bawah kita..

buang dalam. air mani suami ada element yg boleh buat kita rasa contraction tu. tak ingat apa istilah dia