Prenatal Supplement

Hi mommies, saya first pregnancy skrg dah 6 weeks. saya makan folic acid every day since 3-4 bulan before ttc. plan nak tunggu week 8 baru scan dan buka buku pink. perlu ke saya ambil supplement lain? boleh tolong suggest supplement yg mommies dah cuba? saya belum ada alahan, just bloated dan cramp kadang2

1 Balas

xperlu. cukup mkn folic acid and healthy food jer. lain2 x perlu sampai jumpa doctor. nnti kalau perlu, doctor akan bgi. kalau xperlu doctor x bgi and x perlu beli sendiri.