Sakit celah kelangkang dan bhg miss v

Hi mommies, saya first mom here nk tanya saya dh nk masuk 6 bulan dan tahun depan bulan 1 dh nk 7 bulan la kira.. sekarang tiba2 saya dh start rasa mcm lenguh bhg kelangkang dan berat dkt bhg miss v tu saya tak tau rasa dia nk describe mcm mana tp bila time nak tidur / baring mmg menganggu saya untuk bergerak mengiring ke kiri atau kanan🥲 rasa dia mencucuk . Kdg nak tidur pun terganggu sgt rasa dia 😭 saya risau adakah ia normal sbb kan bby makin membesar?

1 Balas

ye tu normal shj. baby membesar, menekan semua organ dalaman kita.

5mo ago

ye normal, sebab tu kadang tengok preggy mommy ni jalan macam penguin 😅