delay period & spotting

mommies, saya dah delay period 4 hari. tetibe hari ke 5 ada spotting. berlarutan sampai 3 hari. tapi dalam sehari tu hanya keluar sekali sahaja. adakah itu period?

1 Balas

Try check upt klo negative …Tggu lagi 2 minggu… klo dalam masa 2 minggu darah keluar cm biase.. period la tu… klo check upt tu negative tpi still spotting skit2 tggu lagi 2 minggu lagi check upt lagi.. sbb tkut pregnant…yg risaunya bila spotting ni .. tkut da pregnant tpi kandungan lemah…

11mo ago

Klau nk check dlu pon boleh… kalau nk tggu lagi 2 minggu pun boleh