Air susu badan untuk first time mom

Hello mommies, saya dah bersalin dua minggu lepas tapi sampai sekarang susu badan cuma dapat paling banyak 2oz then kenkdg sy bila saya pam tu dapat dalam 1 oz je. Kenkdg sy campur dgn susu formula sebab susu badan mcm tak cukup untuk baby saya sebabnya lepas bagi dia minum susu badan tak sampai sejam dia menangis lagi nak susu. Betul ke cara saya mommies? Tolong bagi tips untuk first time mom ni ☹️#firsttimemom

4 Balas

baby saya skrg 12 hari. saya pon selalu dapat dalam 2 oz je hmm.