Sakit belakang selepas bersalin

hi mommies. saya dah bersalin czer almost 2 years ago. tapi sakit belakang yg tersangat masih saya alami hingga sekarang. tidak selalu, tapi bila datang sakit, sakit sangat sampaikan saya rasa sangat tidak selesa. saya tidak buat apa² pun sakit tu boleh datang. ada tak mommies di sini alami perkara yg sama? ada cara tak utk elakkan sakit belakang ni? terima kasih. #worried #ingintahu

2 Balas

sama la kita sis. maybe cara awak duduk, bjalan salah kot. atau bole buag renganggan sikit tiap kali bangun ke

Bersenam dan jaga postur