sukar bernafas di minggu ke 18

hi mommies ! saya dah 18 minggu 2 hari. beberapa hari ni dada saya mcm susah sngt nak bernafas. smpai orang sekeliling perasan sbb sy bernafas agak smput. adakah normal diwaktu kehamilan atau saya perlu refer ke klinik berhampiran

2 Balas

jika alami nafas pendek dan semput better puan pergi ke klnik tuk dptkn rawatan..biasa ms pregnant kita akn cpt rs mengah dan semput nnti doc akn bg inhaler tuk di guna pakai spnjng pregnant bg melegakan rs semput..mg dpmudahkan segalanya amiin

Better jumpa dr dear. Takut ada issue dengan bp