Buat kerja rumah

Hi Mommies. Saya dah 17w5d pregnant. Kalau saya nak vacuum rumah boleh ke? Sbb ada pernah ada terdgr/baca yg gegaran vacuum tu boleh ganggu pregnancy. Betul ke?? #1st_pregnacy

2 Balas

Rasanya takde ape la awk. Dulu masa sy preggy anak 1st, dalam seminggu tu berapa kali jugak la vacuum. Nak pulak guna vacuum jenis lama tu takde batang, vacuum lantai sambil merangkak 😂 vacuum pulak jenis bising tuu

Maaf saya tak pernah come across this info. Boleh share sources tak awak? Kalau ikut pengalaman saya, takde kesan apa2 yang memudaratkan. Saya vacuum rumah macam biasa.

5mo ago

Ohh 😊 Boleh share tak link video tu kalau tak keberatan? Gynae saya tak pernah pula cakap apa2 pasal vacuum ni sebab tu saya tanya. 😁