Cramp perut hilang

Hi mommies. Saya currently ikut kiraan 4w5d. Dan tak pergi scan lagi. Masa awal2 saya detect saya pregnant (3w) masa tu cramp/senggugut mcm tu kerap. Tp bila dh masuk minggu 4. Which is now and yesterday. Cramp saya tu dh takde. Normal ke?? Risau kita first pregnant. Dan saya carrier beta thalasemia. Patut ke saya terus ke KK? Ke awal lagi. Adakah saya high risk.

6 Balas

sama sis. sy 4w5d takde dah cramp perut. kalau tak, setiap hari cramp.harap² baby okey :)

saya 8weeks, tapi dah start hilang cramp n mual pon fh kurang, insyaAllah normal ☺️

sy cek dekat emergency 6weeks+ cramps & mabuk pregnant, ni doc wardedkan masuk air ..

same la kite 4w5d.first priod 18 /3/last 23/3 ?

just relax. is normal, chill ya sis.

pergi cek