soft marker sindrom down

Hi mommies, saya buat detail scan. Sonographer tu jumpa 2 soft markers untuk sindrom down. 1. Short nasal bone length 2. Sandal gap toes Tapi yang lain semua ok. Sekarang dah sebulan doktor kk seksyen 7 shah alam buat surat untuk refer pakar dekat hospital shah alam. Hospital tak panggil lagi untuk tetapkan tarikh temujanji. Macam mana ye 😭. Perlu ke saya terus ke klinik lain untuk cek. Sekarang dah 28minggu 5 hari.

3 Balas

Hai, nk tanya mcm mana ya keadaan baby skrg? Hmm saya risau pulak

Cuba check dkt 2 klinik lain. Tgk sama tak result dia

Sekarang mcm mana keadaan bayi puan?