Pregnant 8week 3day hanya nampak kantung

Hi mommies, saya baru repeat scan and kalau ikutkan scan size kantung usia 8week 3 days. Size kantung membesar, tapi baby tak nampak lagi kat dalam. Doc suruh repeat scan lagi 2 weeks doc kata maybe penempelan lambat. Saya risau sangat2 skrg ni. Ada ke yg sama case macam saya ?

4 Balas

Sabar sis.. saya ni 10w pun tak nmpk baby lagi, kantung jer cantik bulat membesar.

2y ago

awk berapa week nmpk janin n jantung.sy Bru Bru scan 10w ad kntung je .msa 5w pun scan scan nmpk kntung juga cantik.risau pulak