Nak tanya

Hi mommies , saya ada nak tanya sikit. Bulan lepas, saya ada pergi kk & buat test untuk keputihan tu. Pastu dah dpt result , doktor kata takdak apa & air kencing saya pun tak kotor. Cuma doktor kk ckp air kencing saya bnyk kuman , kuman yg dia kata dia pun taktau kuman apa , pelbagai jenis kuman 😥. Saya jd risau pulak , kuman apa , mcm mana nk cegah , saya tk dpt ubat apa pun. Ada tak mommies yg mcm saya jugak , mcm mana nk atasi masalah ini ya. Terima kasih. #pleasehelp #firstmom

1 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ni..tp apa sy blh advice puan...jika puan mmpu...better puan g klnik swasta pakar sakit puan jumpa doc pakar dkt sana dan bgtw ttg ni tuk mintk 2nd opinion dan apa rawatan prlu lakukan...at least kita xlewat tuk dptkn ubat tuk rawat atau sbgainya...sbb dkt klnik kerajaan dia xde bg surat refer ke hsptl atau bg ubat tuk rawatan kan?? jd better g klnik swasta at least kita tak risau..jika puan mmpu..jika x .puan g hsptl buat appointment dgn pakar o&g atau mintk klnik kk bg surat refer ke hsptl tuk rujuk pakar..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

Ya betul , saya tak dpt surat refer apa apa. Ok baik atas pandangan puan , terima kasih. 😊