Kerap lapar

Hi mommies. Saya 1st pregnant skrg da 7week. Masalah saya kerap lapar n rasa pedih ulu hati. Lepas tu susah tidur malam. Nak tanya ada mommies yg sama macam saya ? N how u guys handle ? Helpss 🥹🥹

1 Balas

saya sjenis kerap lapar juga even baru makan tapi takda la susah tidur. sbb jenis boleh tidur even lapar pun. so utk awak, maybe sblm tidur awak kena makan apa2x utk alas perut. minum susu ke, biskut ke. sbb ada je yg mcm awak.

2y ago

Noted sis, tq sudi share pendapat 🫰🏻