Pedih ulu hati, sendawa sgt kerp

Hi mommies! 🙋🏻‍♀️ Sapa yg kat sini pedih ulu hati & kerap sgt sendawa? Mmg rasa x selesa & dada rs mcm tebakar 🤭 mcmna mommies semua manage? Sy pedih ulu hati dari 5@6month rasanya. Bila pegi kk cek, misi ckp normal. Dah 35w. #firstmomtobe

4 Balas

normal je tu.. tp awak kena kurangkan pedas, lps mkn jgn terus baring.. jgn mkn lewat mlm

1y ago

ye sis, mmg dh stop mkn pedas. tpi masih sm jugak. kalau setakat sendawa sj xpa, boleh thn lg. yg paling x thn kalau dada rasa tebako, aduii. papepun, enjoy the journey je la. hehe sikit masa lagi