Berpuasa Ramadhan

Mommies puasa ke bulan ramadhan semasa trimester pertama? Saya punya 1st appointment Dr jatuh pd tgh bulan ramadhan, jd x sempat nk tanya pendapat Dr.. 1st day puasa tu x tahu nk puasa ke x. Btw, saya baru 6 minggu mengandung sekarang ni. #firstmom ##firstbaby ##bantusharing

10 Balas

Saya pun 6 minggu. And date appt pun pertengahan puasa. Sekarang tak puasa pun lapar memanjang kadang sampai gelap mata. First day nanti nak try dulu macam mana, harap okay la.