Baby Girl NAME

Hi mommies, please help me decide ano magandang name for our baby girl. Her kuya's name is River. But can't decide if follow ko padin ba may connection sa water or sa initials ko nalang kasi si panganay initials na ni mister. Anyway, the names na pinagpipilian: CLEO MARGARET (initials ko) LAKE MARGOT (body of water like her kuya) Thank you! ?

1 Reply

Momshie, suggest q Cay Margarette. Cay means river in other language. (naki Google s name ni brother) and followed ur initials as well. 😘

4y ago

Wow ganda nga! Sige sama na yan sa list ko. Thank you po!