Baby tolak botol susu

Mommies pernah ada pengalaman baby tolak botol tak? Mommies buat apa untuk baby terima? Usually take time berapa hari? Ada tips tak? Saya dah guna hegen, pigeon baby taknak. Dah cuba bagi yg fresh susu badan, suruh orang lain bagi pun dah. Bagi masa tak lapar pun dah. Masih taknak, nangis2 😔 saya bulan 1 dah nak sambung belajar. Please help #firstmom

3 Balas

Anak saya reject semua puting silikon transparent tu. Bila tukar puting warna kuning, alhamdulillah dia minum susu dalam botol. Bukan masalah botol tapi masalah puting

Cuba try comotomo...anak saya semua dia reject tapi yg ni tak...mungkin puting dia lembut...jenis boleh nyotnyot...

Sama dengan anak saya