Kelas antenatal

Hi mommies out there. Nak tanya seeloknya kelas antenatal ni kita join waktu pregnancy week ke brapa ya?

3 Balas

better buat masa 6 bulan. jangan pergi awal sangat nanti tak dapat nk input apa yg dorang ajar masatu. mcm saya pun nurse suruh pergi dah 6 bulan lebih mcm tu

Saya pergi masa start masuk trimester kedua. Sbb nnt dia akan ajar diet semasa hamil and senaman tu. Kena mula awal la kan senam2 tu. So better pergi awal

Saya join masa 3 bulan